Menu Close

Concurs fotogràfic INSTAGRAM “#detallscasaorlandai” 2014

El concurs de fotografia consisteix en la publicació de fotografies a través de la xarxa social “Instagram”, durant la setmana de la celebració del 7è aniversari de la Casa Orlandai (3-6 abril) amb l’etiqueta #detallscasaorlandai

NORMES DE PARTICIPACIÓ:

  • Tenir perfil públic i respectar condicions d’Instagram

  • Els participants hauran de ser majors de 14 anys

  • Realitzar les fotografies a Sarrià, del 3 al 6 d’abril de 2014 amb el següent motiu:

    • Racons i detalls de la Casa Orlandai

  • Posar un títol a la fotografia, etiquetar-la amb el hashtag #detallscasaorlandai i fer menció al nostre compte d’Instagram @ANC_SSG

  • Podeu presentar les fotografies que vulgueu, no existeix limitació de fotografies per participant

  • Les fotografies no poden tenir contingut obscè, sexualment explícit, violent o ofensiu

  • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.

Els participants han de declarar-se autors de les obres, en cas contrari ells són els responsables directes dels danys i perjudicis que en puguin derivar per reclamacions dels autors originals, i es responsabilitzen de les reclamacions per drets d’imatge, dret reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982.

Es precisa autorització del pare/mare tutor/a dels menors de 14 anys fotografiats.

Cedeixo tots els drets de propietat de les obres presentades i autoritzo expressament a què

Puguin ser publicades a la pàgina web de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià Sant Gervasi (http://www.ssgxi.cat/)

JURAT I PREMIS

Es seleccionaran les 5 fotografies de cada motiu amb més “likes” i el jurat format pels membres de l’equip de coordinació de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià Sant Gervasi, triaran les dues guanyadores tenint en compte la qualitat i la originalitat i la captació dels dos motius establerts.

El jurat es reunirà el dia 8 d’abril i farà públic el nom dels guanyador a través de la web, Facebook i Twitter i posteriorment, es posarà en contacte amb els guanyadors. Tanmateix les fotografies premiades es penjaran a la web de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià Sant Gervasi (http://www.ssgxi.cat/)

El premi consistirà en:

  • Un lot de productes de l’Assemblea Nacional Catalana

El fet d’utilitzar l’etiqueta #detallscasaorlandai implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *