Menu Close

Vídeo. El judici, la nostra oportunitat

Us presentem el vídeo de la xerrada-debat que tingué lloc el dia 2 d’abril al Teatre de Sarrià amb el Ramón Cotarelo, la Magada Oranich i el Salvador Cot. Va moderar el debat l’Elena Bulet de la revista El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià.

Es va parlar del judici als presos polítics i de les sortides possibles davant una sentència que , com diu el Ramón Cotarelo, encara que fos només d’un dia de presó, ja seria injusta.

Magda Oranich:

No sé si la sentència està o no està escrita. Aquest judici és un horror, no ja per com es fa, sinó perquè no s’hauria d’haver fet mai. Guarden les formes pensant amb el Tribunal d’Estrasburg perquè saben que això arribarà a Estrasburg. En quin país del món pot passar que un partit de l’extrema dreta estigui com a ausació popular? Nosaltres no podem posar llaços grocs i ells fan la campanya electoral gratuïta des del judici.

Salvador Cot:

Han obert un procés de fabricació d’una realitat diferent sobre el passat, això és característic de les dictadures. No som nosaltres els violents, són ells els violents. Els hi està marxant una societat que ja no els tornarà mai.

Ramón Cotarelo:

En aquest judici es fa culpables de la violència als que la van patir. La sentència està escrita, ha de tenir efectes atemoridors, ha de servir d’exemple. No és un judici als políitcs, és un judici a tot l’independentisme.

(per un error tècnic, el vídeo comença poc després d’haver començat l’acte, us en demanem disculpes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *