Menu Close

Qui som

Sarrià-Sant Gervasi per la Independència es va constituir l’11 de novembre del 2011 després d’haver participat com a grup local en l’organització de la consulta sobre la independència a Barcelona el 10 d’abril del mateix any (10A).

Consulta que va tancar amb gran èxit de participació el cicle iniciat el 13 de setembre de 2009 amb la consulta d’Arenys de Munt i que va fer més de 500 consultes per tot el territori.

Després d’un període de reflexió es va constituir SSGxI i vam confluir en la fundació de l’Assemblea Nacional Catalana que es constituiria formalment en la seva I Assemblea General el 10 de març de 2012 encara que ja duia uns mesos de gestació des de mitjan 2011.

La nostra Assemblea Territorial ha participat activament en totes les massives mobilitzacions que l’Assemblea ha organitzat durant aquests darrers anys.

També hem fet centenars de parades per tot el nostre districte i hem organitzat múltiples actes i debats on hi han participat destacades personalitats de diferents àmbits, entre d’altres, Vicent Partal, Eduard Voltas, Pau Vidal, Jordi Pujol, Vicent Sanchis, Antoni Castells, Xavier Sala i Martín, Liz Castro, Santiago Vidal, Jordi Sànchez, Miquel Strubell, Antoni Castellà, Eduardo Reyes, Pere Cardús, Isona Passola, Martí Anglada, Pere-Joan Cardona, Josep M. Martorell, Josep M. Vila d’Abadal, Amadeu Altafaj, Alfons Duran-Pich, Joan Font, Josep M. Minguell, Joan Ginjoan, Patrícia Gabancho, Jofre Llombart, Josep Amat, Joan Amorós, Josep Pérez-Franco, Krystyna Schreiber, Josep Maria Terricabras, Salvador Cardús, Pere Martí, Modest Guinjoan, Lluís Duran, Jordi Porta, Joan Botam, Quim Torra, Lluís Llach, Oriol Junqueras, Irene Rigau, Núria Bosch, Lluís Salvadó, ’Albert Botran, Gerard Gómez del Moral, Joan Josep Nuet, Jordi Turull, Antonio Baños, Ferran Casas, Ana María Surra, Ramon Tremosa, Joan J. Queralt, Gemma Calvet, Jaume Alonso-Cuevillas, Beatriz Talegón, Quico Sallés, Andreu Van den Eynde, Joaquim Jubert, Mikko Kärnä, Anna Arqué, Albert Ginjaume i Aamer Anwar.

Participem activament en l’organització territorial del Barcelonès fent les campanyes que afecten a tota l’Àrea Metropolitana.

Què és l’Assemblea Nacional Catalana?

L’ANC és una organització unitària, popular, transversal i democràtica, que té com a objectiu assolir la independència de Catalunya.

Unitària, perquè té voluntat d’aglutinar totes les persones que vulguin treballar per aconseguir un Estat propi, fent de la unitat d’acció un valor bàsic.

Popular, perquè està formada per persones a títol individual i que només es representen a elles mateixes.

Transversal, perquè vol aplegar tota la gent d’ideologies i sensibilitats polítiques diverses que tinguin com a objectiu comú l’obtenció de la independència. Per això diem que l’ANC és política però apartidista, i mai no es transformarà en un partit polític ni es presentarà a cap mena d’eleccions.

Democràtica, perquè només preveu l’obtenció de la independència per vies democràtiques i la democràcia de base és la seva forma de funcionament intern.

+info a http://assemblea.cat/

Contacte:

sarriasantgervasi@assemblea.cat

Castanyer, 30, Barcelona