Menu Close

Ponts per la llibertat

Fa uns dies, els companys de Sant Cugat juntament amb voluntaris vinguts de Sabadell, Rubí, Barberà, la Floresta, Valldoreix, Terrassa, Caldes de Montbui, Cervelló i Sarrià-Sant Gervasi (BCN) van plantar-se a un pont de l’AP7 durant tres hores amb estelades i pancartes. Es van posar pancartes en català, francès i anglès demanant la independència de Catalunya. També hi va participar l’ANJI de la comarca.

La resposta dels conductors i viatgers va ser en general molt positiva, molt majoritaris els signes d’aprovació dels que viatjaven en cotxes, camions i motos, fent sonar clàxons i saludant efusivament. Molts estrangers, fent senyals amb els llums. Evidentment, no podien faltar els que insultaven i mostraven rebuig amb gestos, però aquests eren clarament minoritaris.

Si es tractés d’un referèndum, l’hauríem tornat a guanyar, segur!

Podeu veure a les xarxes més fotos i vídeos amb les etiquetes #PontsPerLaLlibertat i #PontsPerLaIndependencia

 

A principis de mes, vàries territorials gironines de l’ANC van ocupar una trentena de ponts de l’AP7 reclamant la República i la llibertat dels presos i exiliats. Us deixem aquests vídeos (el primer amb la cançó ‘Ens en sortirem’ del grup osonenc Obeses i el segon amb la dels ripollesos Txarango, ‘Agafant l’horitzó’)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *