Menu Close

Petit resum de la conferència: “Del despertar a la victòria”

El passat 14 de març va tenir lloc a l’auditori del Col.legi Major Sant Jordi de Barcelona i davant d’aproximadament 100 persones la conferència “Del despertar a la victòria“. L’acte va ser presentat pel coordinador de l’AT de Sarrià Sant Gervasi, Manel Palència, i hi van intervenir Pere Martí i Salvador Cardús.

En Pere Martí, autor del llibre “El dia que Catalunya va dir prou“, començà explicant que l’esclatant èxit de la manifestació de l’11 de setembre de 2012 el va motivar a escriure aquest llibre. Aquest dia ha marcat un punt d’inflexió en la història de tots els catalans.  A l’acte, es va fer un repàs breu de la història de l’ANC, explicant on i com es fa formar aquesta entitat que s’ha convertit en el centre d’atenció de l’independentisme català.

En la segona part de la conferència, en Salvador Cardús va explicar l’evolució del catalanisme i l’independentisme dels últims 30 anys, recordant fets com la batalla de l’estatut, les humiliacions i els atacs constants que s’han anat rebent, les consultes iniciades a Arenys de Munt i la creació de l’ANC. Ara s’ha arribat a un punt de canvi on l’independentista deixa de pensar en Espanya i s’IL.LUSIONA mirant el futur amb uns arguments que són incontestables!! Ara cal assegurar els independentistes insegurs i convèncer els indecisos. Això ho hem de fer cadascú de nosaltres i entre tots.

Motivadora, esperançadora i optimista!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *