Menu Close

Onze de Setembre 2020

Aquesta és una Diada diferent, a raó de la COVID-19 i de l’emergència econòmica i social en què està immersa el país. Per aquest motiu, aquest any també ens mobilitzem de forma virtual. Et presentem xarxaindependencia.cat.

Ajuda’ns a crear una gran xarxa virtual per deixar clar que només amb la independència disposarem de les eines necessàries per sortir d’aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor.

Participar-hi és molt senzill. Només necessites disposar del teu QR solidari, el pots aconseguir al mateix portal web.

Es tracta d’una iniciativa solidària, ja que el donatiu anirà destinat a projectes que treballin per fer front a l’emergència social i econòmica que viu el país.

Al portal web hi trobaràs tota la informació i una explicació molt pràctica del funcionament d’aquest repte.

Fem créixer la #XarxaIndependència!

Samarreta 11 de Setembre i estelada de l’Assemblea

Ja pots aconseguir la samarreta de l’11 de Setembre i ajudar-nos a tirar endavant una gran quantitat de projectes i campanyes al llarg de l’any.

A més, aquest estiu, penja l’estelada de l’Assemblea al balcó per fer visible l’independentisme a l’espai públic.

IMPORTANT: Pots trobar la samarreta de l’11 de Setembre i el QR solidari a la nostra assemblea territorial on la podreu recollir havent-la encarregat prèviament, al Bonpreu Esclat i a la botiga en línia de l’Assemblea.

Aviat us convocarem per detallar tots els aspectes d’aquesta mobilització dual, virtual i física. Si esteu interessats a col·laborar ompliu aquest formulari:

Nom i Cognoms
Correu electrònic
Tema
Text

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *