Menu Close

Nou web del Jordi Sànchez

En Jordi Sànchez obre aquest nou web i ho justifica en aquesta carta enviada des de la presó.

jordisanchezpicanyol.cat

Aquest espai existeix perquè soc a la presó i probablement aquest és el mateix motiu que fa que tu l’estiguis llegint.

Hi vaig entrar per ordre judicial el 16 d’octubre del 2017 en presó preventiva i ara em trobo a l’espera d’un judici acusat de rebel·lió i sedició.

Segons el jutge soc indirectament responsable d’una violència que malgrat mai va existir diu que la vaig imaginar i assumir com inevitable. Sembla una broma però no ho és. És el que sustenta l’acusació de possible rebel·lió. Kafka no ho hagués imaginat millor. El problema és que no estem davant de cap novel·la de l’autor txec sinó en la instrucció per part del Tribunal suprem de la causa especial 3/2017 per la qual ens poden arribar a condemnar a penes de fins a 30 anys de presó.

Aquest procés judicial és la torna a l’1 d’octubre. És el càstig que els poders de l’estat espanyol ens apliquen per haver-nos atrevit a defensar el dret a decidir que és la manera singular que a Catalunya anomenem el dret d’autodeterminació.

La defensa i l´ús de les urnes el passat 1 d’octubre va portar a l’estat espanyol a embogir i en la seva bogeria està arrossegant drets i llibertats fins al fangar. L’estat de dret muta i s’embruta amb marcades carències democràtiques.

Patirem un judici injust com injusta ha estat la instrucció. Tan injustos com són tots els judicis polítics. L’esperança de la justícia sembla que avui només la podem esperar provinent d’Europa.

Amb nosaltres es jutja també el dret a manifestació i a la llibertat d’expressió. Es persegueix el dret a la discrepància i a la resistència no-violenta i es confirma com mentien aquells que fa anys afirmaven que en absència de violència es podia parlar de tot.

Vull que sapigueu que la presó no ha pogut alterar la meva llibertat de ser, pensar i estimar com ho feia abans del 16 d’octubre. Segueixo convençut que els homes i dones de Catalunya tenim el dret a decidir lliurament i sense límits quin futur polític volem pel nostre país. El dret a l’autodeterminació és irrenunciable i no té data de caducitat.

Us convido a visitar aquest espai i a llegir-me. Des de la presó seguiré escrivint des de la llibertat. I des d’aquesta llibertat espero seguir ben a prop de tots vosaltres a través d’aquesta pàgina web.

Gràcies per ser-hi!!

Gràcies per no oblidar-nos!!!

Llum als ulls i força al braç!

Jordi Sànchez

16 de juny, Soto del Real

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *