Menu Close

Encén l’Estelada

Ahir al vespre i dins el marc de la Festa Major de Sarrià, vam organitzar l’Encén l’Estelada a la Plaça Consell de la Vila. Més de 200 persones ens van acompanyar a aquest emotiu acte on milers de llumenetes, algunes pampalluguejant i algunes altres que s’apagaven pel vent, es van unir per formar un únic símbol, l’Estelada, representant el nostre anhel de llibertat.
Tot l’acte va ser presentat per l’actor Jaume Comas, que amb la seva solemne veu va anar amenitzant el procés d’encesa tot recitant alguns versos de l’Espriu. El coordinador de la territorial de l’ANC de Sarrià Sant Gervasi, en Linus Puchal, va intervenir amb un discurs proper, ple d’elements i simbologia identitària, dirigit a la gent del barri de Sarrià i animant-los a afegir-se al moviment popular de l’ANC.

 

 

Finalment, va intervenir la coral El Poble que Canta amb diferents cançons entre elles La Balenguera, en solidaritat a la vaga de docents de les Illes, i cantant com a punt i final juntament amb tots els assistents Els Segadors. Des de la territorial, volem agrair la participació i ajuda de tots els voluntaris que van fer possible l’acte, així com també a tots els participants que ens van donar un cop de mà en l’encesa de les espelmes. Inevitable el paral·lelisme d’ahir: ens va costar encendre totes les espelmes pel vent, però ens en vam sortir, i ens costarà però també ho aconseguirem la independència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *