Menu Close

Declara’t a Catalunya

Declara’t a Catalunya és el nou projecte de l’Assemblea on convidem a tots els ciutadans a col·laborar en la creació de la Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE.

Cada cop que presentem una declaració a Espanya a part de pagar, li estem donant molta informació, informació que el nostre govern no té, que necessita i que l’estat espanyol no està disposat a compartir.

Declara’t a Catalunya és l’eina que ens mostra d’una manera clara la sistemàtica de com col·laborar en la creació de la nova Agència Tributària. Com més persones Declarin a Catalunya més fàcil serà el pas per assumir el 100% de la recaptació quan arribi el moment.

És senzill i no te conseqüències legals.

Cada vegada que facis una declaració fiscal per a l’Estat espanyol, fes-ne una còpia i entrega-la al Govern de Catalunya.

Presenta la còpia de les teves declaracions, acompanyades del formulari que pots descarregar a Full de sol·licitud a una de les 53 delegacions de la Diputació de Catalunya (consulta la més propera a http://tributs.cat).

La Via Catalana cap a la Hisenda Pròpia és un nou pas de la societat catalana que, de forma pacífica, lidera el procés cap a un Estat Independent. En aquesta ocasió, ajudant a crear la Hisenda Pròpia.

MES INFORMACIÓ

titols_midaOK

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *