Menu Close

Correllengües 2013

El propassat 15 de setembre hem tornat a participar com a entitat a la comissió organitzadora del Correllengües de Sarrià. El Correllengües vol impulsar la normalització de la llengua per tal de conscienciar a tothom del fet de poder viure en català.   L’acte es va celebrar a la plaça de la Vila on van participar, juntament amb nosaltres, l’Associació de veïns de Sarrià, el Centre cultural Casa Orlandai i la seva Associació, la Colla gegantera i la Colla Sardanista de Sarrià, Diables i diablesses, El bastó de Sarrià, el Centre de Normalització Lingüística, la llibreria A peu de pàgina i Solidaritat catalana. També cal destacar la col·laboració de l’Ajuntament del districte i de diversos comerços del barri.

 L’acte el va obrir Frederic Bou, poeta sarranienc, que va fer una reflexió sobre l’ús del català i la necessitat de fomentar els hàbits interpersonals. Tot seguit ens va llegir un poema que va compondre especialment per al Correllengües de Sarrià. També es van llegir poemes de M. Martí i Pol i J. Verdaguer. .Les entitats organitzadores vam dur a terme una gimcana lingüística de jeroglífics, memorització de poemes, un scrabble, i un pica lletres. També va haver un espai per als més petits. Es van repartir molts premis a tots els participants.  

La cloenda i el manifest de l’acte va ser a càrrec de Pau Vidal, escriptor, traductor, i presentador i guionista de programes lingüístics a la televisió de Catalunya, com també responsable de llengua a programes de Catalunya Ràdio, Pau Vidal, que també es dedica a l’enigmística ens va divertir amb jocs i reflexions entorn de la llengua i de la fidelitat lingüística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *