Menu Close

Conferència “Ja som excel·lents en recerca, serem excel·lents com a país? “

Les Territorials d’Horta-Guinardó i Sarrià-Sant Gervasi, han organitzat una Conferencia-col·loqui, a l’Escola Súnion, amb el tema “Ja som excel·lents en recerca, serem excel·lents com a país?”, dintre del cicle “El País que Volem”.

El Dr. Josep M Martorell i Rodon, Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya, ha desenvolupat una excel·lent exposició de la situació actual de la Recerca Científica i Universitària, tant en els temes tecnològics, ciències de la salut, socials i de pensament a Catalunya.
Els nivells d’excel·lència reconeguts des d’Europa i el Món, són fruit d’una bona planificació, constància en la inversió i una eficaç internacionalització.
Una aportació gràfica excepcional i, sobretot, els comentaris del ponent, remarcades per les experiències viscudes, han donat un creixent interès, entre els 50 assistents, molts del món universitari i científic.
El col·loqui de més d’una hora, ha demostrat el seguiment de tots els presents dels temes, tant els tècnics, com els econòmics i de futur polític del País que Volem.

Un agraïment a Joan Puig, director de Súnion, per la seva voluntat i disposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *