Menu Close

Concurs de Paelles de la Festa Major de Sarrià

El diumenge dia 6 d’Octubre l’Associació de veïns de Sarrià va organitzar la paellada popular, de mar i muntanya baixa en sal i productes de proximitat, així com el concurs de paelles lliure i sense requeriments amb motiu de la Festa Major de Sarrià. Una jornada gastronòmica i lúdica on les veïnes i veïns i les entitats del barri gaudeixen de l’ambient festiu, a més d’un àpat rodejat de familiars, amics i veïns. L’esdeveniment es va realitzar al Desert de Sarrià, el Passeig de Santa Eulàlia. Al costat de l’Escola EINA de disseny.

Sarrià – Sant Gervasi per la Independència vàrem decidir que sent un acte de barri per fer barri, no podíem faltar. Si bé en cap moment vàrem tenir cap tipus d’ambició per guanyar el concurs de paelles, ja que ens vam plantejar l’acte com una oportunitat per donar-nos a conèixer millor entre els nostre veïns, el cert és que al participar en el concurs de paelles optàvem, com qualsevol participant, a rebre algun tipus de reconeixement si els membres del jurat  ho consideraven oportú.

Els premis els van enunciar en ordre creixent d’importància, és a dir, es va deixar el primer premi pel final. A mesura, que van començar a dir els premiats i vien el gran nivell dels participants, seguint el nostre plantejament inicial vàrem concentrar la nostra atenció i recursos al plat de paella que teníem davant i a fer proselitisme polític.

 

La nostra sorpresa va ésser que el regidor del PP del nostre districte , el que havia d’anunciar la paella guanyadora, va enunciar que la paella guanyadora era la número 10, la nostra.

La seva cara de circumstàncies només es podia equiparar amb la nostra sorpresa i alegria. Podeu veure totes les fotos d’aquest esdeveniment  en el següent enllaç , aquí teniu un altre tast:

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *