Menu Close

Un estat que ens menysprea. Acció a la plaça Bonanova

El passat dia 1 de setembre, en el marc de la campanya d’estiu de l’Assemblea, vam organitzar un acte reivindicatiu del dèficit escandalós d’infraestructures que patim i del premeditat ofegament a què ens sotmet l’Estat espanyol en aquesta matèria (desdoblament de la N340, accessos al port, avaries endèmiques a Rodalies, aeroport com a hub internacional, no compliment dels pressupostos aprovats, etc.)

Les prioritats en infraestructures de tots els governs de l’Estat espanyol són clares:
financen línies només per interessos especulatius, i mai al servei de les persones o l’economia.
Espanya és el segon país del món, després de la Xina, amb més quilòmetres de via de trens d’alta velocitat, però a Catalunya els ciutadans pateixen dia rere dia incidències per desplaçar-se a la feina. De fet, la xarxa de Rodalies de Catalunya és la menys puntual i la que acumula més problemes de tot l’Estat espanyol.

Catalunya té un gran potencial econòmic i humà per ser un estat competitiu i ric. Amb la independència podrem gestionar la recaptació dels nostres impostos i, d’aquesta manera, podrem invertir-los amb criteris racionals per garantir un model de transport eficient i raonable que inclogui una xarxa de Rodalies de qualitat.

Informe del dèficit crònic d’infraestructures a Catalunya. Joan Amorós, secretari general de FERRMED.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *