14 d’abril Jornada Solidària Groga

El dissabte 14 farem una gran Jornada Solidària a la Porta de Sarrià amb tallers, parlaments, un dinar groc i festival de música i poesia.

Tots els beneficis econòmics aniran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, per donar suport a les famílies dels presos i els exiliats.

L’acte està organitzat per les seccions del nostre districte de l’Assemblea, Òmnium, CUP, Demòcrates, ERC, JuntsxCAT-PDeCAT i els CDR de Cassoles, Farró, Galvany, Sarrià i Vallvidrera.

Els tiquets es poden comprar a aquests establiments del districte o bé per internet.

Omplim la Porta de Sarrià!

9 d’abril: manifestem-nos per la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats

El dilluns 9 d’abril canviarem de lloc i recorregut la tradicional caminada pels presos i exiliats que venim fent a Sarrià cada dilluns sense interrupció des del mes novembre.

En aquesta ocasió, passarem per Sant Gervasi i el Farró. Començarem a la plaça Molina i anirem passant per alguns col.legis electorals de l’1 d’octubre: Escola Oficial d’Idiomes, Poeta Foix, Casa Sagnier, Institut Montserrat i Institut Menéndez Pelayo.

Cada primer dilluns de mes farem un recorregut pels que van ser col.legis electorals del districte del nostre referèndum d’autodeterminació.

Ho organitzem conjuntament amb Òmnium Cultural, els CDR de Cassoles, Farró, Galvany, Sarrià i Vallvidrera i els partits CUP, Demòcrates, ERC i PDeCAT del districte.

Us hi esperem!

Vídeo. Per què la independència catalana?

Vídeo del col.lectiu Fem Història, posat inicialment a YouTube, denunciat pels qui no els agrada que es parli de la nostra història, després s’ha tornat a pujar. També està disponible a Vimeo.com.

En la nostra pàgina el podreu veure i recomanar sempre que ho vulgueu.