Vídeo de la conferència-debat del dimecres 18 amb el Jofre Llombart, la Patrícia Gabancho i el Vicent Partal

Vídeo de la conferència-debat que amb el títol ‘El procés del referèndum’ va tenir lloc el dimecres 18 de gener.
Organitzat per la nostra territorial amb la col.laboració d’Òmnium Cultural.

Les urnes no s’imputen, 6 de feber, concentració

El proper dilluns 6 de febrer començarà el judici al president Mas i les conselleres Rigau i Ortega per haver posat les urnes el 9N. Els 2,3 milions de persones que vam votar aquest dia ens hauríem de considerar imputats per aquesta ridícula i fora de tota lògica democràtica acusació. Acusació, que tots els fiscals de Catalunya van rebutjar i que des del govern del PP es va dur a la fiscalia de l’estat perquè la tirés endavant, en una clara manipulació del poder judicial per part de l’executiu.

L’Assemblea, juntament amb Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la independència i l’Associació Catalana de Municipis convoquen per aquest dia una concentració davant dels jutjats. Tots hauríem de donar suport als que seran jutjats ja que jutjant-los a ells ens estan jutjant a tots nosaltres.

Us podeu inscriure per aquesta concentració en aquesta pàgina: 9nsomtots.cat

Conferència del president Puigdemont al teatre Romea

Conferència del president Carles Puigdemont al teatre Romea el dia 16 de gener. Va fer un repàs del primer any com a president. Durant 42 minuts va parlar de com afrontarem el darrer tram del procés a la nostra independència que ens durà a un canvi d’era. Va parlar també dels pressupostos, el referèndum, el 9N, els refugiats, etc. També va introduir un nou concepte, el de la declaració individual d’independència. Escolteu-lo sencer, val molt la pena.

“..aconseguir un dels propòsits mes bells que pot fer una societat, que és procurar un futur digne i decent per a la gent que volem que vingui a viure o que creixi al nostre país”.

Vídeo cedit amablement per Vilaweb.

Comença la campanya Fem Futur de l’Assemblea

Aquest diumenge, dia 15, se celebrarà la festa d’inici de la campanya de l’ANC Fem Futur a partir de les 10.30 hores, a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat.

Fem futur és la campanya prereferèndum que vol explicar amb arguments els beneficis de la República Catalana als sectors menys convençuts de la població del país.

L’Assemblea Territorial de Sant Feliu de Llobregat ha preparat una xocolatada, una projecció d’un vídeo en una carpa de cinema i diverses activitats infantils. Les persones que ho vulguin podran arribar-hi amb el tren que recorrerà la ciutat.

“El procés del referèndum” conferència-debat amb en Jofre Llombart, la Patrícia Gabancho i en Vicent Partal

El dia 18 de gener farem aquesta conferència-debat amb en Jofre Llombart, subdirector de El món a RAC1, la Patrícia Gabancho, que escriu a diferents mitjans i és tertuliana a 8tv i en Vicent Partal, director de VILAWEB.

Els tres periodistes s’han destacat pel seu compromís amb el procés d’independència que vivim des de fa uns anys i que tot sembla indicar que s’ha de desllorigar durant aquest any o si més no, enguany han de passar coses determinants per a la seva culminació, com és el cas del referèndum previst com a molt tard pel setembre.

Esperem que la conferència sigui del vostre interès.

Dimecres 18 de gener a les 19:30 hores
Institució Cultural del CIC, Via Augusta, 205. Barcelona