Vídeo de la conferència Empreses, empresaris i independència

Vídeo de la conferència-debat del dia 24 de novembre al Teatre de Sarrià. Moderat per en Modest Guinjoan hi van intervenir en Joan Font del grup Bon Preu i en Josep M. Minguell de les indústries químiques CYGYC.

Van fer una bona anàlisi de com veu bona part de l’empresariat català el repte de la independència, amb els riscos que tot canvi pot comportar però amb els enormes avantatges de comptar amb un estat que no ens vagi a la contra, d’un estat propi des del qual puguem millorar el teixit productiu i les infraestructures tan necessàries per la recuperació de la nostra economia.

Us recomanem que el veieu fins al final.

El mateix Joan Guinjoan, uns dies després va fer aquest article al diari ARA on citava aquest acte i parlava en termes similars al que es va dir al Teatre de Sarrià, també us el recomanem vivament.

5è aniversari de la nostra territorial

El dia 11 de novembre vam celebrar el cinquè aniversari de la nostra territorial. Ens vam trobar al Centre Parroquial de Sarrià on en una de les sales, hi vam muntar una exposició fotogràfica d’aquests cinc anys de vida, des que el mateix dia de l’any 2011 vam celebrar, justament al mateix Centre Parroquial, la reunió de constitució de Sarrià-Sant Gervasi per la independència recollint la feina feta en la consulta del 10 d’abril del mateix any, Barcelona decideix, que va tancar el cicle de les consultes sobre la independència començat el 2009 a Arenys de Munt.

Vam comptar amb la presència de la vicepresidenta de l’ANC, la Natàlia Esteve que va excusar la presència del president Jordi Sànchez i va adreçar unes paraules de reconeixement. També hi van intervenir els anteriors coordinadors, l’Arnau Figueras, el Linus Puchal i el Ricard Tapias i l’actual coordinadora, la Conxita Cervantes.
Us deixem un vídeo amb aquestes intervencions:

En aquest enllaç hi podeu veure unes quantes fotos de l’acte.