Anàlisi de la situació actual del procés per Vicent Partal. Imprescindible per aquells que estigueu ‘una mica cansats’

Xerrada del Vicent Partal amb els companys de Bellaterra, ANC del Vallès Occidental.
Amb el seu estil habitual, esvaeix el sentiment de cansament i pessimisme que en les darreres setmanes s’ha pogut instal.lar en certs sectors de l’independentisme.
Us deixem aquestes frases, no us perdeu el vídeo sencer:

“tot ha canviat perquè un cop més heu eixit al carrer”
“tenim un procés completament consolidat que ha capgirat la tendència negativa d’abans de l’estiu..”
“president Puigdemont: ‘al juny, tot estarà preparat'”

Paella al Desert de Sarrià (Festa Major)

El passat diumenge, dia 2 d’octubre es va celebrar el concurs de paelles que com cada any, és una de les activitats de la Festa Major de Sarrià. En alguns moments amb por de que la pluja ens visités, però tant sols van ser uns trons i núvols negres que ens van respectar la festivitat.

Aquest any com en altres anteriors, la nostra territorial hi va ser present. Un dia festiu amb moltes ganes de passar-ho bé i evidentment… de menjar paella. Nens i adults junts, veïns, amics i aquells que volguessin acostar-se van poder gaudir de l’alegria de la festa.

La nostra, malgrat que enguany no va aconseguir cap premi, estava molt saborosa i amb una presentació adient amb els nostres sentiments, que els Països Catalans esdevinguin el que mereixen ser… Països on els seus valors principals siguin la llengua, la cultura i la seva identitat pròpia, dins del marc d’una veritable Democràcia.

Us adjuntem algunes fotos per veure l’ambient que hi regnava.