Seu de votació de les eleccions

Degut a una confusió entre el districte de Sarrià de Barcelona per la població de Sarrià de Ter del Gironès s’han enviat als membres de ple dret del districte localitzacions errònies sobre les seus on fer efectiu el dret a vot de cara a les eleccions de diumenge.

La seu de votació fixa on es podrà fer efectiu el dret a vot estarà situada a La Casa Orlandai (C/ Jaume Piquet 25).

Us encoratgem a que assistiu i participeu en aquestes eleccions al Secretariat Nacional.

 

 

‘Estem preparats’: l’ANC prem l’accelerador per a ampliar la majoria social per la independència

• La campanya mostra amb arguments sòlids que el país està preparat per ser el proper estat d’Europa

• Imma Tubella, Pere Joan Cardona, Manel Esteller, Ramon Folch, Clara Ponsatí, Marta Espasa i Cristina Sànchez posen cara a la campanya

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat la campanya ‘Estem Preparats’, emmarcada en el projecte El País de Tots, que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència. La campanya ofereix arguments sòlids i racionals que tenen per objectiu mostrar que una Catalunya independent no només és viable i desitjable, sinó que també és una oportunitat única per construir un país més just i més pròsper. A més, l’ANC destaca també amb ‘Estem Preparats’ el caràcter inclusiu de la societat catalana i de l’independentisme, un moviment il•lusionant, transversal i democràtic que compta amb persones d’orígens, sentiments i llengües diverses que tenen per objectiu construir un país millor.

La campanya compta amb set eixos temàtics principals, per mostrar que: Estem preparats per ser independents; ser el proper estat d’Europa; pagar pensions i subsidis; compartir nacionalitats; fer una regeneració política; fer un estat econòmicament viable; i construir el país de tots.

A més dels set eixos, set investigadors, doctors i catedràtics posen cara a la campanya com a mostra de la qualitat i el potencial que té Catalunya; fet que demostra que el país està preparat per a un repte de la magnitud que es planteja. En concret, són Pere Joan Cardona, investigador biomèdic i coinventor de la vacuna RUTI de la tuberculosi; Manel Esteller, Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Ramon Folch, Doctor en Biologia i exsecretari general del Comitè Espanyol del Programa MaB/UNESCO; Imma Tubella, Catedràtica de Comunicació per la UOC i doctora en Ciències Socials; Clara Ponsatí, Doctora en Economia per la Universitat de Minnesota; Marta Espasa, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials i professora d’Hisenda Pública a la UB; i Cristina Sànchez, Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i professora titular a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG.

MES INFORMACIÓ

FB_POST 460X460 independents_51

 

El nou país que volem

Amb la participació de :

Sergi Mateu (actor). Presentador i moderador

Ponents:

Liz Castro ( Escriptora i traductora nord-americana)
Santiago Vidal (Jutge. Magistrat de l’Audiència de Barcelona)
Vicent Partal (Periodista. Director de Vilaweb)

Hora: 19.30h. Lloc: ESCOLA SÚNION -Avgda. República Argentina, 85-89

Tres perfils diferents per parlar-nos del camí endegat cap a la independència de Catalunya i la seva visió personal i professional de com ha de ser el nou país que volem.
US HI ESPEREM!!!!

 

Declara’t a Catalunya

Declara’t a Catalunya és el nou projecte de l’Assemblea on convidem a tots els ciutadans a col·laborar en la creació de la Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE.

Cada cop que presentem una declaració a Espanya a part de pagar, li estem donant molta informació, informació que el nostre govern no té, que necessita i que l’estat espanyol no està disposat a compartir.

Declara’t a Catalunya és l’eina que ens mostra d’una manera clara la sistemàtica de com col·laborar en la creació de la nova Agència Tributària. Com més persones Declarin a Catalunya més fàcil serà el pas per assumir el 100% de la recaptació quan arribi el moment.

És senzill i no te conseqüències legals.

Cada vegada que facis una declaració fiscal per a l’Estat espanyol, fes-ne una còpia i entrega-la al Govern de Catalunya.

Presenta la còpia de les teves declaracions, acompanyades del formulari que pots descarregar a Full de sol·licitud a una de les 53 delegacions de la Diputació de Catalunya (consulta la més propera a http://tributs.cat).

La Via Catalana cap a la Hisenda Pròpia és un nou pas de la societat catalana que, de forma pacífica, lidera el procés cap a un Estat Independent. En aquesta ocasió, ajudant a crear la Hisenda Pròpia.

MES INFORMACIÓ

titols_midaOK