Conferència: “Com Austria o Dinamarca”

El el proper dilluns 7 d’Abril a la Sala Foix de la Casa Orlandai (carrer Jaume Piquet 23). El professor d’economia Modest Guinjoan en presentarà el seu nou llibre “Com Austria o Dinamarca” on compartirà amb nosaltres la seva visió de com seria el model econòmic del proper estat independent català.

Com totes les conferències que organitzem l’assistència és gratuïta.

 

CONFERENCIA_comaustria-2

 

 

Una xerrada de “petit format” en el Centre Excusionista Els Blaus

El dia 25.03.2014 es va fer per part de l’ANC- Sarrià Sant Gervasi, una xerrada de “petit format” en el Centre Excusionista Els Blaus, una Entitat del barri de Sarrià, c/ Cornet i Mas, 15.
Es va realitzar en la seva seu social amb una participació de 50 persones, que van omplir totalment la sala d’actes. La Carme Mascases i en Josep Bordes com a ponents, van desenvolupar el tema ” Per què una Catalunya independent”. Entre d’altres es van comentar aspectes com:

-Repàs del desencaix entre Espanya i Catalunya en els últims 300 anys des d’un punt de vista històric, econòmic, plurinacional, lingüístic i cultural
-On som ara i cap on anem en el futur
-La campanya “Signa un Vot” de l’ANC
-Aspectes econòmics: És viable una Catalunya independent ?. Les balances fiscals. Les inversions de l’Estat Espanyol a Catalunya i el seu grau de compliment.
-Aspectes socials: Es podran pagar les pensions en un Nou Estat Català ?. Situació actual de la Llei de Dependència.
-Aquest 2014 ens juguem el nostre futur. Tenim la sort de poder viure el moment actual, el de la creació d’un Nou Estat, de poder ser protagonistes de la nostra pròpia història. Els perills no ens vindran de fora sinó de dintre, de nosaltres mateixos si no hem fet prou bé les coses, sigui per manca de confiança o d’unitat.
Ara és el poble qui marca el camí, el que té la voluntat de “ser”

Després de la presentació es va realitzar un debat en el qual els assistents van poder expressar la seva opinió i plantejar dubtes sobre el contingut dels temes tractats.
La Direcció de l’Entitat va expressar als ponents de l’ANC la seva satisfacció, tant per l’àmplia assistència com pel desenvolupament i el clima distés de l’acte

Concurs fotogràfic INSTAGRAM “#detallscasaorlandai” 2014

El concurs de fotografia consisteix en la publicació de fotografies a través de la xarxa social “Instagram”, durant la setmana de la celebració del 7è aniversari de la Casa Orlandai (3-6 abril) amb l’etiqueta #detallscasaorlandai

NORMES DE PARTICIPACIÓ:

  • Tenir perfil públic i respectar condicions d’Instagram

  • Els participants hauran de ser majors de 14 anys

  • Realitzar les fotografies a Sarrià, del 3 al 6 d’abril de 2014 amb el següent motiu:

    • Racons i detalls de la Casa Orlandai

  • Posar un títol a la fotografia, etiquetar-la amb el hashtag #detallscasaorlandai i fer menció al nostre compte d’Instagram @ANC_SSG

  • Podeu presentar les fotografies que vulgueu, no existeix limitació de fotografies per participant

  • Les fotografies no poden tenir contingut obscè, sexualment explícit, violent o ofensiu

  • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.

Els participants han de declarar-se autors de les obres, en cas contrari ells són els responsables directes dels danys i perjudicis que en puguin derivar per reclamacions dels autors originals, i es responsabilitzen de les reclamacions per drets d’imatge, dret reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982.

Es precisa autorització del pare/mare tutor/a dels menors de 14 anys fotografiats.

Cedeixo tots els drets de propietat de les obres presentades i autoritzo expressament a què

Puguin ser publicades a la pàgina web de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià Sant Gervasi (http://www.ssgxi.cat/)

JURAT I PREMIS

Es seleccionaran les 5 fotografies de cada motiu amb més “likes” i el jurat format pels membres de l’equip de coordinació de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià Sant Gervasi, triaran les dues guanyadores tenint en compte la qualitat i la originalitat i la captació dels dos motius establerts.

El jurat es reunirà el dia 8 d’abril i farà públic el nom dels guanyador a través de la web, Facebook i Twitter i posteriorment, es posarà en contacte amb els guanyadors. Tanmateix les fotografies premiades es penjaran a la web de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià Sant Gervasi (http://www.ssgxi.cat/)

El premi consistirà en:

  • Un lot de productes de l’Assemblea Nacional Catalana

El fet d’utilitzar l’etiqueta #detallscasaorlandai implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Èxit en la segona recollida massiva del Signa un Vot per la Independència

Aquest últim cap de setmana la segona recollida massiva del Signa un Vot per la Independència ens ha fet tornar a sortir al carrer i distribuir-nos per tot el districte. Hem mobilitzat més de 100 voluntaris i hem muntat tretze punts de vot diferents entre dissabte i diumenge. La recollida ha estat un èxit amb els participants molt convençuts de la petició d’independència que signen.

Alhora dissabte es va muntar un punt de vot a la Plaça Catalunya conjuntament amb les altres assemblees territorials del Barcelonès i es va participar en l’encesa de l’urna d’espelmes amb el Sí Sí al centre de la plaça. #SíSí

Podeu consultar les fotografies d’aquesta jornada en la pàgina flickr de la territorial.

Moltes gràcies a tots els que ens heu donat un cop de mà aquest cap de setmana. Entre tots ho farem possible!