La mirada europea sobre el procés independentista català

Us convidem a la conferència que organitzem el dia 29 de gener a les 19.30 al CIC-Via Augusta, 205, amb la participació d’en MARTÍ ANGLADA (Periodista i ex corresponsal de TV3), amb el títol de “LA MIRADA EUROPEA SOBRE EL PROCÉS INDEPENDENTISTA CATALÀ”.

Una veu autoritzada per parlar-nos de “Catalunya-Europa”, és a dir, del procés català vist des dels grans i petits països europeus , i des de les institucions de la UE a Brussel·les.

Èxit en la primera recollida massiva de vots del Signa un Vot per la Independència.

Aquest cap de setmana, el desplegament de punts de vot que hem fet per tot el districte ha estat un èxit de convocatòria que ha superat les nostres millors expectatives. Les cues de gent exercint el seu dret de petició per la independència han estat constants. Un gran resposta de país.

Moltes gràcies a tots els apoderats i voluntaris que heu fet possible aquesta campanya.

1557429_688027004563341_983868136_n

Ara és l’hora

Avui, 10 de gener , l’Assemblea Nacional Catalana presenta el seu Pla d’actuació amb l’acte nacional “Via Catalana 2014: què farem per arribar a la independència?”.

La presentació es durà a terme simultàniament apartir de les 19.30h a diversos punts del territori: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Artés, Tortosa i Vic .

L’acte central de Barcelona es celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Avinguda Diagonal, 696) i comptarà amb la intervenció de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell. També participaran els coordinadors dels diversos projectes del Pla d’actuació, la Rosa Alentorn, la Irene Martin, en Jordi Manyà, en Ricard Gené i l’Andreu Porta.

El Pla d’actuació 2014 de l’ANC  consta de 5 projectes:

  • La campanya Signa un Vot per la Independència, que els propers 11 i 12 de gener serà al carrer de manera massiva.
  • Un Sol Poble, el projecte per consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència.
  • El País que Volem, per començar a treballar en la Catalunya de l’endemà.
  • Catalunya al Món, per internacionalitzar el procés.
  • De la Desobediència a la Sobirania.