Jornada intensiva de votacions. 8 de juny de 2013

Aquest matí hem celebrat una intensa jornada de votacions al Secretariat de l’ANC a la Casa Orlandai. Paral.lelament hem escollit també els nous membres de l’equip de coordinació de la nostra territorial i hem començat a recollir els vots de la nova campanya “Signa un vot per la Independència”. A més, hem celebrat una assemblea general amb els membres de Sarrià Sant Gervasi on hem parlat del passat, present i futur de l’ANC i de la nostra assemblea territoral.

Hem tingut una participació molt satisfactòria, superior al 20% i els resultats de les votacions es podran consultar a la web de l’ANC a partir de dissabte al vespre.

Gràcies Manel i Xavi; i molta sort Linus, Jaume i Laia.

Presents a la 16a mostra de Comerç del barri de Sant Gervasi

Avui hem assistit a la 16a mostra de Comerç del barri de Sant Gervasi, organitzada per les associacions de comerciants de Barnavasi i Galvany comerç, integrants de l’Eix comercial de Sant Gervasi. Igual que l’any passat, aquesta fira ha tingut lloc al carrer Muntaner, entre la plaça de la Bonanova i la Ronda de General Mitre. Una jornada informativa i festiva on hem començat a difondre la nova iniciativa de SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA.

 

Image

.Image