La recerca com a motor econòmic i social de la Catalunya independent

El proper dimecres 17 d’abril la nostra terriotrial conjuntament amb la sectorial de recerca organitza la conferència: “La recerca com a motor econòmic i social de la Catalunya independent”.

Lloc: Auditori de la Institució Cultural CIC. Via Augusta 205, Barcelona

Hora: 19.30h.

 

plantilla_economica_abril13

 

Petit resum de la conferència: “Del despertar a la victòria”

El passat 14 de març va tenir lloc a l’auditori del Col.legi Major Sant Jordi de Barcelona i davant d’aproximadament 100 persones la conferència “Del despertar a la victòria“. L’acte va ser presentat pel coordinador de l’AT de Sarrià Sant Gervasi, Manel Palència, i hi van intervenir Pere Martí i Salvador Cardús.

En Pere Martí, autor del llibre “El dia que Catalunya va dir prou“, començà explicant que l’esclatant èxit de la manifestació de l’11 de setembre de 2012 el va motivar a escriure aquest llibre. Aquest dia ha marcat un punt d’inflexió en la història de tots els catalans.  A l’acte, es va fer un repàs breu de la història de l’ANC, explicant on i com es fa formar aquesta entitat que s’ha convertit en el centre d’atenció de l’independentisme català.

En la segona part de la conferència, en Salvador Cardús va explicar l’evolució del catalanisme i l’independentisme dels últims 30 anys, recordant fets com la batalla de l’estatut, les humiliacions i els atacs constants que s’han anat rebent, les consultes iniciades a Arenys de Munt i la creació de l’ANC. Ara s’ha arribat a un punt de canvi on l’independentista deixa de pensar en Espanya i s’IL.LUSIONA mirant el futur amb uns arguments que són incontestables!! Ara cal assegurar els independentistes insegurs i convèncer els indecisos. Això ho hem de fer cadascú de nosaltres i entre tots.

Motivadora, esperançadora i optimista!!!!

Sessió preparatòria de l’Assemblea General

Aquest matí, a la Casa Orlandai de Sarrià Sant Gervasi hem celebrat la sessió preparatòria de l’Assemblea General de l’ANC. Durant més de 5 hores i amb 25 membres de ple dret de la territorial, hem debatut i votat les esmenes vives als Estatuts, al Reglament de Règim Intern i al Full de Ruta que s’han d’aprovar a l’assemblea general del proper dia 16 de març.

 

Del despertar a la victòria

El proper 14 de març des de la nostra territorial organitzem la conferència que porta per títol: “DEL DESPERTAR A LA VICTÒRIA“, amb la participació de Pere Martí (Periodista i autor del llibre “El dia que Catalunya va dir prou”) i Salvador Cardús (Professor de Sociologia a la UAB i Periodista)
L’acte tindrà lloc a l’auditori del Col·legi Major Sant Jordi – Passatge Ricard Zamora, 4 (Sarrià-Sant Gervasi) a les 19.30h.

Esperem la vostra assistència, segur que serà molt interessant!!

CARTELL_llibre_pere_marti