La teoria de control i la Independència de Catalunya: un èxit!

Ahir al vespre, a l’auditori de la facultat d’arquitectura de La Salle i davant un nombrós públic, el professor emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Dr. Josep Amat, va parlar sobre la independència de Catalunya des del punt de vista de la teoria de control.  Aquesta teoria permet analitzar els factors que fan possible el desenvolupament econòmic i social d’un país. Amb un símil de comandaments i vàlvules, ens va explicar les tècniques que utilitza l’Estat Espanyol per controlar i manipular l’economia i el progrés català. Amb els temes que es van tractar, majoritàriament relacionat amb les infraestructures i que es podrien fer extensius a altres àmbits, queda clar que Catalunya necessita tenir tots els elements de control  i que no podem continuar seguint telecontrolats. Ens cal la INDEPENDÈNCIA!!

 

 

Podeu trobar un vídeo sobre la conferència de la Teoria de Control a través de l’Institut d’Estudis Catalans en el següent enllaç: http://debats.espais.iec.cat/?p=174

També s’adjunta un breu resum de  La Teoria de Control i la Independència de Catalunya escrit per Marcel Mañé, membre també de la nostra territorial.

La teoria de control i la independència de Catalunya.

Image

Des de la Teoria de Control podem analitzar els factors que fan possible el desenvolupament econòmic i social d’un país. Si des d’aquesta perspectiva s’identifiquen els paràmetres que controlen el progrés de Catalunya, hem de reconèixer com n’han estat d’eficaços per limitar-lo. D’aquí ve la necessitat urgent de recuperar el govern d’aquests factors i això passa inevitablement per la independència de Catalunya.