Catalunya – Nigèria, molt més que futbol!

…Perquè hem de demostrar al món els nostres anhels de tenir Seleccions Catalanes i de llibertat!
…Perquè esperem que sigui l’últim partit amistós de la nostra Selecció!
…El 2 de gener hem d’aconseguir que el Catalunya Nigèria sigui una gran festa reivindicativa omplint l’Estadi de Cornellà-El Prat!

L’Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb la Plataforma ProSeleccions, és entitat col·laboradora del partit. Per això les Assemblees Territorials de l’ANC ofereixen entrades de grup de totes les zones amb un 30% de descompte i un estalvi en la comissió de gestió. Els preus, comptant la comissió de gestió són:

  • Còrners: 8€, preu normal 12,12€ (10€+2,12€ de despeses)
  • Gols: 11,5€, preu normal 17,27€ (15€+2,27€ de despeses)
  • Tribuna superior: 15€, preu normal 22,42€ (20€+2,42€ de despeses)
  • Tribuna inferior i tribuna presidencial superior: 18,5€, preu normal 27,57€ (25€+2,57€ de despeses)
  • Tribuna presidencial inferior: 22€, preu normal 32,72€ (30€+2,72€ de despeses)

L’ANC ha arribat a un acord amb la Plataforma per a la gestió de les entrades. Els interessats en comprar entrades han d’enviar un correu electrònic a entrades@seleccions.cat indicant el número d’entrades, la zona, un telèfon de contacte i el nom de la persona responsable i la població, tot indicant la seva condició de socis, col·laboradors o simpatitzants de l’ANC de Sarrià-St.Gervasi. L’interessat rebrà instruccions per mail de com ha de fer la transferència i com recollir les entrades. La data límit per demanar-les és el 27 de desembre.

El 2 de gener, tothom a l’estadi a animar Catalunya; tothom a omplir Cornellà-El Prat!

Catalunya-Nigèria.v8 (web)

L’ESCOLA EN CATALÀ, ARA I SEMPRE

DEFcatala

En relació al projecte de llei de la qualitat educativa impulsada pel govern espanyol, en què el català passaria a ser una llengua residual a l’ensenyament, l’Assemblea Nacional Catalana constata:

Que el projecte de llei és l’atac més greu a la llengua catalana des de la fi de la dictadura franquista. Un atac covard, fet públic un cop han passat les eleccions al Parlament de Catalunya, que respon a l’estratègia sistemàtica dels aparells polítics i judicials de l’Estat espanyol de menyspreu i residualització de la llengua catalana; especialment pel que fa al model educatiu de la immersió lingüística.

Que la llei no tan sols denigra el català, sinó que atempta contra la cohesió del poble català cercant la segregació i divisió entre catalans catalanoparlants i catalans castellanoparlants per crear un conflicte lingüístic inexistent a Catalunya. Som els catalans i les catalanes els que hem escollit lliurement el nostre model educatiu i no permetrem que cap ingerència vulneri la nostra voluntat. La immersió lingüística i l’ús del català com a llengua vehicular a les escoles és i continuarà sent un model d’èxit, que a més és reconegut per experts i institucions europees.

Que l’atac del govern espanyol no es pot desvincular del context polític. Mai no havien arribat tan lluny en els més de trenta anys de monarquia parlamentària, perquè mai no havíem estat tan a prop d’assolir la nostra llibertat.

Que l’única resposta possible a aquesta llei passa per la desobediència civil i pel front comú de partits, sindicats, entitats i del conjunt de la societat contra aquest nou atac, en una resposta contundent, pacífica i clara.

Que es fa evident novament que la independència és l’única solució possible i desitjable per la supervivència cultural i econòmica del país. Qualsevol falsa sortida no resoldrà els anhels d’una societat que, tal com s’evidencia en els resultats del 25N, ha optat majoritàriament perquè Catalunya sigui el proper estat d’Europa.

Que els atacs i les dificultats són un impuls per treballar encara més persistentment per la construcció d’un nou país, un projecte il·lusionant i inclusiu que compta amb tots els catalans i les catalanes.

Finalment, l’ANC s’adhereix a les mesures i convocatòries sorgides per respondre a aquest atac des de Som Escola, i fa una crida als seus adherits i al conjunt de la societat a mobilitzar-se per defensar l’educació catalana.

INDEPENDÈNCIA ÉS LLIBERTAT
CATALUNYA NOU ESTAT